Bany de gols a can Barça. Per segon partit consecutiu, els blaugrana van solucionar el partit, en aquest cas contra l'Sporting de Gijón, amb un contundent 6 a 0. Un resultat enganyós perquè els asturians van tenir opcions per empatar al llarg de la primera part. Amb tot, al final van acabar claudicant davant Messi, que es va reactivar i va guanyar el partit quan i com va voler. I amb ell, Luis Suárez, que ahir va acabar amb 4 gols, com el qui no vol la cosa. L'uruguaià va tornar a completar una nit rodona en marcar una altra vegada un pòquer i empènyer a Barcelona cap al títol, que té a tres partits, després del partit d'ahir en el que hi va haver tres penals seguits, un de bastant rigorosós.

El Barça sabia d'inici que tot el que no fos una victòria, després de les del Reial Madrid i Atlètic de Madrid, poc menys que era llençar la Lliga a falta de tres jornades. A l'equip de Luis Enrique li va costar moure la pilota i va patir l'ordenat sistema defensiu d'un Sporting molt motivat per treure alguna cosa del Camp Nou, com ho van fer els dos últims equips que el van visitar a la Lliga: Reial Madrid i València.

Messi va tenir la primera ocasió del partit, en una rematada de cap que va sortir alta, però l'oportunitat de marcar de veritat va arribar als deu minuts en una acció d'Álex Menéndez, qui sol davant Bravo no va saber transformar, en una jugada que va arrencar d'un greu error per la imprecisió de Piqué. El Barça va trencar l'empat en un acció en la qual els visitants van reclamar falta al porter Cuéllar. Quan Iniesta va aixecar la pilota, el porter va sortir fora de l'àrea petita; Suárez d'esquena va estirar la cama, però la va encongir ens la sortida del porter, i en el rebuig amb queia a terra, Messi de cap va enviar al fons de la xarxa (1-0). El Barça estava portant al límit la seva apatia i fruit de la manca de concreció, especialment de Neymar en dues claríssimes accions de gols, van arribar alguns tímids xiulets. Al 40, el brasiler va recollir una pilota en profunditat de Messi, i d'esquerra a dreta va ser sortejant rivals però sense trobar un forat per disparar, i donada la impossibilitat de xutar, va cedir a Suárez, el xut va acabar en córner.

Més clara va ser l'acció del 43, quan Neymar es va tornar a trobar amb una pilota en profunditat que li va servir Messi, i només davant Cuéllar el brasiler es va enredar, mancat de confiança, i no va saber marcar. Més precís va estar el depredador uruguaià Luis Suárez, que va empènyer la pilota en una acció fregant el fora de joc, després d'arrencar de Messi i després d'una passada en profunditat d'Iniesta (2-0).

Tres penals en 11 minuts

Canella, que portava uns minuts al camp, va haver de treure gairebé en la línia una pilota disparat per Messi. No va trigar molt més en tornar a ser protagonista al lateral, quan en un centre tocar la pilota amb la mà quan portava els braços oberts, i la jugada va acabar en penal, que va transformar Suárez (3-0).

En uns minuts de negació, l'Sporting va tornar a ser castigat amb un altre penal, en què Mascarell va carregar amb el muscle Neymar i el brasiler va caure a terra. Suárez va marcar novament des dels onze metres (4-0), el seu tercer gol de la nit.

No van acabar aquí els penals, ja que Clos Gómez va assenyalar un altre després que Vranjes es recolzés amb una mà a l'espatlla de Neymar. El brasiler va anotar el seu primer gol en una nit infausta per fer pujar el 5-0 al marcador.

Amb deu al camp, després de l'expulsió de Vranjes en veure la segona groga, l'Sporting ni va olorar la passada de Messi a Suárez, que de fort xut al pal curt va acabar marcant el sisè de la nit (6-0) i el seu quart gol.