Hi ha gols que valen molt i el que ahir va anotar Marc Mas és un d'ells. Amb aquesta diana el Peralada aconseguia desencallar un partit que s'havia entravessat, aconseguia sumar tres punts que poden ser vitals per la permanència de l'equip i, en l'aspecte individual, Mas aconseguia un gol per mantenir-se al capdavant de la llista dels golejadors de la categoria (i ja en suma 20!).

El bon moment golejador de Marc Mas, a més, ha coincidit amb la reacció del Peralada, un equip que ha passat gairebé mitja lliga en zona de descens i que està fent un tram final de campionat realment envejable. I és que els d'Arnau Sala i Xavi Punsí han sumat 28 punts en la segona volta, el doble dels que van aconseguir en el primer tram de campionat, i encara manquen tres jornades per disputar.

Però no es poden confiar. Tot i haver sumat 42 punts, el Peralada no és un equip salvat matemàticament. Els altempordanesos, amb nou punts encara en joc, estan a sis del descens directe i, l'objectiu, és quedar el més amunt possible per tal d'evitar els possibles descensos compensats.

Pel que fa al partit el Peralada va sortir molt fort, conscient del que s'hi jugava, que una victòria al camp del Masnou podia ser la clau de la salvació a final de temporada. I a la primera part ho van fer tot bé, però sense encert de cara a porta. Van dominar i van generar ocasions, però un Masnou, molt ben situat al terreny de joc, impedia una i altra vegada que els altempordanesos obrissin el marcador.

Curiosament el gol va arribar deu minuts després de la represa, gràcies a una bona acció de Marc Mas, una garantia a dalt en les darreres jornades. Amb el gol el Peralada va començar a sentir la pressió i els nervis es van posar a flor de pell per encarar una segona part en la que, si bé no va ser tan vistosa com la primera, sí que va servir per confirmar la victòria i la suma de tres punts vitals. El proper partit, a casa, davant el Palamós.