El Barcelona visita avui (19:00, Esport 3) Krasnodar, on només li val la victòria davant el Lokomotiv en l'últim assalt de la sèrie de quarts de final de l'Eurolliga si vol entrar a la Final Four que es disputarà a partir del pròxim 13 de maig a Berlín. Després de deixar escapar el primer tren cap a Berlín en el quart partit de l'eliminatòria disputat dijous passat a Barcelona (80-92), els blaugrana es juguen aquesta tarda a Rússia el ser o no ser en la màxima competició europea.

Una nota per a l'esperança és que un dels cinc triomfs el van signar en el segon partit (66-92) de la present eliminatòria, de manera que els catalans saben el que és conquerir el Hall Arena de Krasnodar.

Contra el Lokomotiv, la fortalesa mental es preveu clau per controlar els petits detalls. No obstant això, el Barça tindrà poques opcions si no és capaç de frenar els desequilibrants Malcolm Delaney i Dontayne Draper al perímetre, així com els versàtils interiors Anthony Randolph, Víctor Claver i Chris Singleton. De fet, els tres interiors del Lokomotiv, amb la seva capacitat d'anotació des de la línia de 6,75 metres, van descol·locar Ante Tomic, Samardo Samuels i Justin Doellman en el quart partit. A aquest trio interior demà se li sumarà Shane Lawal, que divendres passat va rebre l'alta mèdica de la lesió de genoll que el va allunyar de les pistes durant dos mesos, tot i que encara li falta ritme de competició.

Menys opcions de jugar té el també pivot Joey Dorsey, que segueix recuperant-se de la lesió al turmell que va patir en el primer partit de la sèrie disputat fa quinze dies.

Sí que estarà al cent per cent Juan Carlos Navarro, que va descansar en el partit contra el Reial Madrid. La participació del capità en aquesta sèrie està sent clau, ja que suma una mitjana de 12 punts en els quatre primers partits.