LaLliga va anunciar ahir els horaris provisionals de la penúltima jornada de Primera divisió, que es disputarà en horari unificat, íntegrament, el diumenge 8 de maig a les 17.00, i també va fer públic que la darrera jornada tindrà 4 franges horaries diferents en funció de si els partits tenen alguna cosa en joc o no. Un dels partits més destacats de la penúltima data(8 de maig) és el derbi entre el Barça i l'Espanyol, al Camp Nou, amb l'equip blaugrana lluitant pel títol i els espanyolistes intentant assegurar definitivament la permanència. El Madrid ha de rebre el València i l'Atlètic, l'altre aspirant al campionat, visita el Llevant.

La patronal també va fer públiques les franges horaries de l'última jornada. N'hi haurà quatre: els partits on hi hagi alguna cosa en joc (títol, descens o classificació europea) es concentraran el dissabte 14 de maig a les 17.00 i a les 19.30, mentre que aquells duels sense trascendència, queden programats pel divendres 13 (20.30) i el diumenge 15 (12.00). Vista la tremenda igualtat que hi ha al campionat després que el Barça hagi perdut tot l'avantatge que havia acumulat tot fa pensar que el títol es decidirà en el darrer partit.

En l'última jornada el Barça juga al camp del Granada (que pot estar implicat en la lluita per evitar el descens), l'Atlètic rep el Celta i el Madrid s'enfronta al Deportivo a Riazor. L'Espanyol, per la seva banda, té un compromís en teoria assequible a casa contra un Eibar que ja no s'hi jugarà res.