Aquest diumenge arriba una nova edició de les MISSIONx3. Tres curses i 3 recorreguts en 3 espais de gran interès natural. El paratge idíl·lic del Cap de Creus torna a ser el punt de partida d'aquesta gran aventura. El Trail Ulldeter i el Trail Catllaràs són els altres escenaris escollits per donar vida a aquest prestigiós circuit de curses de muntanya.

La febre per córrer en el paradís del Cap de Creus va esgotar les inscripcions en poques hores. Una autèntica bogeria que ha convertit als 800 corredors de la cinquena edició en autèntics privilegiats. El contrast entre el litoral abrupte de la costa i els rocosos paratges de l'interior el converteixen en un lloc únic al món.

D'altra banda, la marató i la mitja marató d'Empúries també se celebren aquest diumenge 1 de maig. Transcorren per un circuit molt en el marc que formen L´Escala i Sant Martí d'Empúries. Un entorn únic que ha entrat a formar part del club de les Badies Més Belles del Món, una distinció amb l'aval de la Unesco que només tenen en aquests moments una trentena de badies del món i que reconeix els seus valors turístics, paisatgístics i culturals