El Borussia Monchengladbach va aconseguir treure un empat de l'Allianz Arena i va deixar el Bayern de Josep Guardiola sense el títol de lliga en la primera oprtunitat que tenia per revalidar-lo. I això que els bavaresos es van avançar ben aviat al marcador amb un gol de Muller als cinc minuts, però André Hahn empatava a un quart d'hora del final i obliga als bavaresps a esperar al menys una setmana per ser campions. Tot i que els de Munic van acabar tenint bones ocasions per celebrar amb la seva afició el títol, al final no en van acabar concretant cap de les que van disposar. A més el Borussia Dortmund, persseguidor del Bayern, va guanyar a casa al que ha estat rival del Madrid a la Lliga de Campions, el Wolfsburg, per un inapelable 5 a 1.

Guardiola, que té la Bundesliga encarrilada, va fer fins a 7 canvis en l'onze inicial pensant amb la tornada de la Lliga de Campions contra l'Atlètic de Madrid, un partit que els matalassers afronten amb un mínim avantatge d'un gol a zero. En la tornada s'espera que el tècnic català posi d'inici a Thomas Muller després de les crítiques que va rebre a l'anada.