La victòria d'ahir davant el Ciudad Real, combinada amb la derrota del Nava davant l'Amenábar Zarautz (25-27) va servir perquè el Bordils segueixi una temporada més a Divisió d'Honor Plata. Aquesta ha estat, segons el tècnic Pau Campos, "la temporada més complicada de les tres que portem jugant a la categoria", ja que els rivals s'han reforçat moltíssim i aquesta Divisió d'Honor Plata ha augmentat considerablement de nivell.

El partit va començar amb un ambient de gala al Blanc-i-Verd. Els seguidors del Bordils no van fallar i van omplir el pavelló de gom a gom. L'objectiu era molt llaminer: tornar a viure una tarda màgica i superar un equip que fa set temporades guanyava Copes d'Europa i dominava en el continent, mentre que el Bordils jugava a Primera Divisió Estatal.

Va ser aquest ambient del pavelló, sempre fidel, que va confiar que els jugadors s'endurien el partit, i va ajudar-los a superar un difícil 25-26 per vèncer 31-27 en els minuts finals. Això, combinat amb la derrota del Nava, garanteix una quarta temporada a Plata.