Un gol de Gareth Bale a 10 minuts del final va donar tres punts clau per a un Madrid que es manté en la lluita pel títol de Lliga. En un partit amb poques ocasions i en què la Reial Societat no va lluitar tant com en d'altres partits -l'equip d'Eusebio no s'hi jugava res- els blancs van tenir dues clares ocasions en tot el partit. En la primera, Bale va topar amb Rulli en una pilota que li va quedar franca a l'àrea petita però la segona que va tenir, el gal·lès no la va desaprofitar. Una gran centrada de Lucas Vázquez la rematava al fons de la xarxa, a falta de deu minuts. A partir d'aquell moment els bascos es van estirar i van tenir un parell d'ocasions per empatar el partit, però Keylor Navas es va mostrar segur.

Pensant en el City

Zinedine Zidane va haver de treure un onze plagat de reserves. Amb les baixes sabudes de Benzema i Ronaldo, el tècnic francès va donar descans a Marcelo, Kross, Carvajal i Pepe. Va apostar per James al mig del camp en detriment d'Isco. El colombià, però, va estar desaparegut durant tota l'estona i va acabar substituït pel malagueny, que apunta a titular dimecres contra el City si no s'acaba recuperant Cristiano Ronaldo. Al final del partit l'entrenador francès del Reial Madrid valorava la victòria com a "important" però recordava que "encara no havien guanyat res" coincidint amb el capità dels blancs, Sergio Ramos que, per cert no podrà jugar contra el València el proper partit per acumulació de targetes.

També va parlar el director de relacions institucionals del Madrid Emilio Butragueño, que va reafirmar "la confiança total" amb els serveis mèdics del Madrid després de la polèmica dels últims dies pel fet que Cristiano Ronaldo i Benzema s'hagin visitat amb metges de la seva confiança i externs al club madridista.