Una setmana més, duel dramàtic al Municipal d'Olot. La setmana passada era l'Hospitalet qui s'emportava els tres punts de la Gar?rotxa (0-3), en un partit per oblidar dels olotins que els van deixar sense pràcticament cap opció de lluitar per la salvació directa. Avui, una nova oportunitat. L'Olot arriba al duel d'avui contra el Llosetí (12:00 hores) amb urgències. Els últims resultats han deixat al conjunt de Santi Castillejo molt tocat i ara, el discurs és el de lluitar per entrar a la zona de promoció de descens i utilitzar aquesta via per mantenir la categoria.

"Els dos equips ens juguem la lliga", afirma el tècnic del conjunt olotí Santi Castillejo, i és que qui perdi quedarà molt tocat i amb molt poques opcions en les dues últimes jornades que quedaran. Recuperar la punteria és un dels grans objectius de l'Olot, qui en l'últim partit davant l'Hospitalet no en va tenir i ho va acabar pagant molt car. Musa, per acumulació d'amonestacions, és l'única baixa per Santillejo. "L'objectiu més proper és el de la promoció i és on ens hem d'aferrar. S'ha de ser realista i lluitar per l'objectiu que podem aconseguir", destacava el tècnic navarrès.

Al davant, un Llosetí que arriba amb encara més urgències. L'equip balear, que disputa per primera vegada a la història la Segona Divisió B, ha fet una bona segona volta per, a falta de tres jornades, tenir opcions matemàtiques de salvar la categoria. Els de Lloseta tenen dos punts menys que l'Olot i Castillejo en destaca que "tenen jugadors experimentats, és un bon equip, que ningú es pensi que serà fàcil". Thiago, Campins i Miguel Cobo són baixa per als balears.