L'entrenador del Barça Luis Enrique, que va dedicar la victòria al desaparegut Manel Vich, es va mostrar molt satisfet per la victòria del seu equip i va destacar que "és difícil jugar amb la pressió d'haver de guanyar". Amb tot, el preparador del Barça assegurava que "hem tingut moltíssimes ocasions i crec que hem estat en un bon nivell". Tot i això, també es va queixar de l'estat de la gespa amb el que justificava "la lentitud del joc amb un camp tant sec i on ens ha costat moltíssim combinar".

En relació a l'Atlètic de Madrid i al Madrid va recordar que la lliga "és dificilíssima" i per tant caldrà guanyar com sigui els dos últims partits. Luis Enrique reconeixia però que l'equip "ha millorat molt en l'aspecte defensiu", un punt que han treballat molt aquesta setmana, el que el deixava "especialment satisfet".

Tot i això el preparador del Barça va voler recordar que "no guanyarem tots els partits per 8 a 0" en referència al duel de la Corunya de fa uns dies. Preguntat pels dos partits que queden de lliga el tècnic blaugrana va demanar a l'afició que contra l'Espanyol ompli el Camp Nou: "És un derbi i estic convençut que l'estadi estarà a rebentar". L'asturià acabava la roda de premsa dient que no s'han de fixar amb què fan els seus rivals i que el que han de fer és mirar endavant i guanyar els seus partits. Es va mostrar "convençut" que no deixaran perdre's la lliga en els dos partits que encara queden.