Claudio Bravo, porter xilè del Barcelona, pateix una lesió al soli de la cama dreta, que, tot i que el club blaugrana, no va voler dir res sobre terminis de recuperació, el descartaria per al derbi de diumenge contra l'Espanyol i complicaria la seva participació en el tram final de Lliga.

En un comunicat del club català, va informar de les proves a les quals s'havia sotmès el porter però no va comentar res sobre el període de baixa. "L'evolució marcarà la disponibilitat per als pròxims partits", afirmen els serveis mèdics del club català. Bravo va haver de ser substituït en el minut 88 del partit que el seu equip va jugar dissabte a la nit al Villamarín (0-2). Els últims minuts els va jugar Marc-André ter Stegen que, si no hi ha un recuperació sorprenent de Bravo, serà ara el porter titular també en Lliga.

La lesió de Claudio Bravo arriba just quan el Barça encara el tram decisiu de la Lliga. L'equip de Luis Enrique manté el liderage gràcies a la diferència de gols amb l'Atlètic de Madrid. Un punt per darrere de tots dos hi ha el Reial Madrid. Qualsevol badada serà determinant per a qualsevol dels tres. I ho saben. El tram final del curs mostra que les forces estan justes. Però tot i així, als tres el combustible encara els arriba per no cometre errors que encoratgin els seus rivals.

Després el compromís del Villamarín, a Barcelona li resta rebre l'Espanyol al Camp Nou i acudir, en l'última jornada, a Los Cármenes per jugar amb el Granada. L'Atlètic visitarà la setmana que ve el Llevant i acabarà la Lliga al Calderón, contra el Celta. El Reial Madrid espera diumenge el València al Santiago Bernabéu i tancarà l'exercici a Riazor.

El Barcelona va encarrilar la seva visita a Sevilla a la segona part. Comptava ja el quadre de Luis Enrique, espès en la primera meitat, amb un jugador més. Beneficiat per l'expulsió del defensa alemany Heiko Westermann, que va veure la targeta vermella al minut 35, abans de la mitja, va trencar l'equilibri amb un gol del croat Ivan Rakitic en el 50. La sentència va arribar en el tram final, quan Luis Suárez no va faltar a la seva cita amb el gol i va aprofitar una passada de Leo Messi per aferrar-se al lideratge i respondre al triomf dels seus perseguidors. I és que, prèviament, ni Atlètic ni Reial Madrid s'havien deixat punts en els seus partits. Ofegats per l'esforç europeu en la Lliga de Campions, van treure fruit tots dos del potencial de les seves plantilles. Tant Diego Pablo Simeone, a la llotja per sanció, com Zinedine Zidane van aprofitar el fons d'armari. Els va sortir bé. Va ser el francès Antoine Griezmann, absent de l'onze titular per les rotacions, el que va desencallar l'Atlètic i va donar la victòria al seu equip (1-0) amb un gol tot just uns segons després d'ingressar al camp, mentre Bale donava el triomf als blancs a Anoeta.