L'aler-pivot gironí Jordi Trias va arribar ahir a la xifra de 400 partits a la Lliga Endesa ACB, després de jugar de forma testimonial (28 segons) en el partit que el seu equip, el València Basket que dirigeix l'extècnic de l'Akasvayu Girona, Pedro Martínez, va perdre de forma contundent a la pista de l'UCAM Múrcia (80-62).

Jordi Trias va debutar un 31 d'octubre de 1999 en un Casademont Girona-Cantabria Lobos, en el qual els de Trifón Poch acabarien guanyant per un clar 90-71. Aquell dia, Trias va jugar un minut i mig. Allà va començar la carrera professional que setze temporades més tard l'ha convertit en un dels jugadors en actiu amb més partits a la categoria. Amb 35 anys, una Eurolliga, una Lliga i dues Copes en el seu palmarès com a títols més destacats, Jordi Trias, ha defensat les samarretes de Girona, Barça, Joventut, Andorra i València. Amb el Barça no només va aconseguir els grans èxits de la seva carrera en àmbit col·lectiu, sinó que a més va aconseguir ser l'MVP de la Copa 2007.

Ja a la recta final de la seva carrera, Trias ha jugat fins ara aquesta temporada amb el València un total d'onze partits, on ha anotat 42 punts en 111 minuts de joc.