L'Espanyol va aconseguir ahir una victòria d'or davant el Sevilla a Cornellà-el Prat (1-0) que li permet acariciar la permanència a Primera, gràcies a un gol de Caicedo en la represa que va sorprendre un rival amb molts suplents i amb la ment posada a la Lliga Europea i a la final de la Copa.

El bloc de Galca va sortir visiblement tenallat per les seves urgències en la classificació. De tota manera, es va deixar anar a mesura que avançava el rellotge i va poder avançar-se als andalusos. Els d'Emery varen jugat un partit per ?oblidar, gairebé sense intensitat ni idees, i no varen arribar a rematar entre els tres pals. L'equip català actuava a fogonades. Només una contra a la mitja hora va aixecar Cornellà-el Prat. La va iniciar Marco Asensio i va assistir Víctor Sánchez, però la seva centrada va acabar a les mans del porter. El perill del Sevilla també era pràcticament inexistent: una falta directa des de la frontal va ser el més destacable en aquest tram.

L'Espanyol va aparèixer amb més revolucions que el Sevilla, una mica apagat durant tot el partit, i va poder marcar el primer gol de la tarda en el minut 49: Víctor Sánchez va enviar un cop de cap al pal. Poc després Felipe Caicedo completaria la feina. L'equatorià, en el 52, va rematar amb força una pilota a porta pràcticament buida després que Rico refusés un xut de Marco Asensio al pal. L'1-0 era oxigen pur per als blanc-i-blaus i va dinamitzar el seu joc. La seva velocitat era més gran, com també la seva intensitat en la pressió. Fins al final no hi va haver cap més sopresa. La permanència és pràcticament matemàtica, a falta de dues jornades. "Volem un Tamudazo", cantava la grada perica després de la victòria. Diumenge que ve visiten el Barcelona al Camp Nou (17.00).