No podien fallar i van complir. L´Olot va superar una gran final contra el Llosetí (3-1) gràcies a uns Uri Santos i Sergio Ortiz molt inspirats. Els de Santi Castillejo van ser superiors al rival, sobretot en la segona meitat, i van sumar tres punts que els permeten seguir lluitant per la salvació a falta de dues jornades del final.

La pressió estava del costat olotí, que jugava a casa i necessitava amb urgència una victòria que li permetés seguir lluitant per mantenir la categoria. El control del partit i la possessió de la pilota era de l´equip de Santi Castillejo però una jornada més, a l´equip li costava generar ocasions de perill, sobretot al primer temps.

Amb Blázquez i Gato molt actius per banda dreta, la primera arribada amb perill per als de la Garrotxa no va arribar fins al minut 19 de partit, quan un defensa va enviar a córner un perillós xut de Sana. Un minut després, el mateix jugador va fer intervenir el porter visitant Mingo, que va fer una bona aturada. L´equip es va animar i va trobar recompensa a uns bons minuts, en què es va mostrar molt vertical i els tres atacants, Uri, Gato i Sergio Ortiz causaven perill.

Precisament aquest últim, Sergio, va ser l´autor del primer gol del partit, al minut 35. Luismi va treure una falta ràpida per a Uri, qui va fer una bona jugada individual per donar una passada de la mort a Ortiz que, amb un fort xut, va batre Mingo. Just dos minuts després, el mateix Sergio Ortiz va estar a punt de fer el segon en una jugada calcada al primer, però no va estar encertat en la rematada final.

L´alegria va durar poc Al minut 40, el Llosetí empatava el duel. En l´única rematada dels de Nico López en el primer temps, Joan Salvà va enviar la pilota al fons de la xarxa després de connectar un bon cop de cap en una falta lateral.

L´Olot va quedar una mica tocat però abans del descans, Sergio Ortiz va estar a punt de tornar a avançar els seus però Mingo li va desviar un xut de falta directa molt llunyà.

A la represa els dos equips van sortir com a la primera meitat, l´Olot amb el control i buscant amb paciència la porteria contrària i el Llosetí esperant les seves opcions al contraatac o a pilota parada. El primer a avisar va ser novament Sergio Ortiz, molt actiu durant tot el partit, però el seu xut el va desviar Mingo. El Llosetí va tenir l´ocasió més clara de tota la segona meitat al minut 56, quan Joan Salvà, amb tot a favor, no va poder connectar un cop de cap que hauria estat letal.

Tres minuts després arribaria el segon gol dels gironins. Recuperació d´Héctor al mig del camp que obria la pilota per a Blázquez, qui amb una passada a l´interior de l´àrea donava el gol en safata a Uri Santos.

Un gol tranquil·litzador. Lluny de replegar-se, els de Santi Castillejo van buscar el tercer gol. Després de veure com els balears només creaven perill a pilota parada però sense trobar porteria, en una acció com aquestes l´Olot va sentenciar. Al minut 70, Sergio Ortiz va servir una falta perfecta perquè Uri Santos la pentinés lleugerament per introduir la pilota al fons de la porteria. Els dos protagonistes de la tarda es van trobar per encarrilar la victòria.

Els últims 20 minuts de partit van fer baixada per a l´Olot, davant un Llosetí que va certificar virtualment el descens a Tercera. Ja a l´últim minut, Diego, que va entrar a la segona meitat, va estar a punt de fer el quart però el seu cop de cap va tocar el travesser.