El Manchester United va frenar l'entusiasme del Leicester, incapaç de passar de l'empat a Old Trafford (1-1), i va ajornar la conquesta del títol de la Premier per al conjunt de Claudio Rainieri. L'èxit del Leicester, però, pot arribar avui si el Tottenham, únic que pot arrabassar el trofeu al líder, no guanya a Stamford Bridge contra el Chelsea en el derbi londinenc. En qualsevol cas, l'equip de Rainieri pot complir el seu somni el proper cap de setmana, al seu camp, el King Power Stadium, amb tota l'afició del seu costat.

El duel d'Old Trafford va estar plagat d'emoció, tensió i alternatives en el joc. Els gols van arribar aviat, en els primers vint minuts de partit i l'equip de l'holandès Louis Van Gaal va prendre avantatge, als vuit minuts.

Una acció de l'equatorià Antonio Valencia per la banda dreta va portar la pilota al costat contrari de l'àrea visitant, on hi havia el francès Anthony Martial, que va enviar la pilota lluny de l'abast del danès Kasper Schemeichel. Va respondre el Leicester passat el quart d'hora. Hàbil en l'estratègia, va aprofitar una falta frontal que va executar cap al punt de penal Daniel Drinkwater, que va ser aprofitada per Wes Morgan.

El partit es va obrir a poc a poc després i la pilota va córrer d'àrea a àrea. El United va mantenir la iniciativa, però Leicester, fidel al seu estil, va rendibilitzar els espais per executar contraatacs perillosos. En cap dels casos va arribar el gol. Kasper Schemeichel va evitar la derrota del Leicester, que va acabar amarrat al punt aconseguit amb un home menys, per l'expulsió de Drinkwater a cinc minuts del final.

Per la seva part, el United segueix cinquè però més aprop del quart atès que ahir es va veure beneficiat per la derrota del seu veí Manchester City, que va jugar pensant en el partit de dimecres a Madrid, a l'estadi del Southampton (4-2), amb tres gols del senegalès Sadio Mané.