El tècnic de l'Olot, Santi Castillejo, es va mostrar content a la roda de premsa posterior al duel davant el Llosetí per la important victòria aconseguida pel seu equip. "Ha estat un partit molt difícil, tots dos jugàvem amb nervis. A la primera part, però, hem acabat amb empat tot i haver dominat, i ells s'han trobat amb un gol sense pràcticament arribar a porteria".

La victòria era innegociable per als interessos olotins davant un rival que va certificar virtualment el seu descens a Tercera Divisió. Els balears van morir amb les botes posades i l'Olot ja sabia del seu potencial. "Ells sabien que patirien però han fet el seu futbol i han tingut ocasions a pilota parada", va afirmar Castillejo. Després de l'ensurt en finalitzar el primer temps, amb l'empat a 1 gol al marcador, el navarrès va destacar que "hem estat pacients, hem utilitzat bé les bandes i al final han arribat els gols d'Uri". L'onze titular va tenir dues novetats destacades. La primera, Sergio Ortiz, titular per segona setmana consecutiva, el qual va completar un gran partit, amb gol inclòs. "En Sergio ha estat lesionat, ha estat uns mesos parat i de mica en mica ha anat agafant ritme. És un jugador diferent, que marca diferències", va destacar el tècnic olotí.

L'altra novetat va ser la suplència de Vallho, que va propiciar l'entrada de Rojas a l'onze titular. "En Vallho no ha jugat perquè ho ha fet Rojas. Crèiem que per a aquest partit necessitàvem un central amb millor sortida de pilota. Ells eren grans jugués Vallho o Rojas, el seu gol ha estat un error individual nostre però sabíem que el joc aeri era el seu perill".

El proper repte per a l'Olot és sumar a l'estadi Rico Pérez, davant un Hércules que lluita per l'ascens. "Haurem d'aguantar bé i sortir als contraatacs. Esperem que es posin nerviosos, però anirem a guanyar". El triomf és indispensable per seguir amb la flama encesa.