L'exbarcelonista Xavi Hernández destaca en una entrevista a BeIN Sports que l'aficionat blaugrana no entendria un altre tipus de futbol que el de ser protagonista del joc, un estil «innegociable», oposat al que executa l'Atlètic de Madrid de Diego Pablo Simeone, lluny del mètode que «ha de tenir un club gran».

«És positiu que existeixin aquestes dues tendències, defensiu i ofensiu. Però en un equip gran com el Barcelona o el Reial Madrid, per a mi, hauria de ser innegociable aquest estil de joc. O sigui, no poden arribar a jugar com l'Atlètic de Madrid, segons la meva opinió», va subratllar Xavi en el programa Universo Valdano, de Bein Sports.

«Crec que l'aficionat del Barcelona, perquè parlo del Barcelona, no entendria un altre joc que no fos el de ser protagonista, de fer 15-20 ocasions. Per a mi és innegociable», va afegir. Tot i així, l'exjugador del Barcelona va lloar el rendiment que ofereix l'Atlètic Madrid, «amb figures a escala mundial com Fernando Torres, Antoine Griezmann, Koke, que treballen per a l'equip. Que tant toquen 10 o 15 pilotes només en el partit, que es repleguen tots, que són solidaris. La capacitat de lideratge amb Simeone és impressionant».

«És un altre estil de futbol. Jo crec que Simeone contraresta a la perfecció les qualitats de l'equip contrari, ho ha fet contra el Barcelona, contra el Reial Madrid, ara veurem una apassionant eliminatòria contra el Bayern», va afegir l'exblaugrana, ara a Qatar.