De Palamós i de lluitar per eludir el descens a Primera Catalana a les portes de l'ascens a la Primera divisió belga. L'excapità del degà, Jordi Condom, s'ha quedat a un pas de fer història amb el KAS Eupen tot i que encara no està tot perdut i tant ell com el seu club es troben a l'espera de la decisió del Tribunal Esportiu sobre si l'equip que finalment va ascendir, el White Star, compleix els requisits administratius necessaris. Aquest club té problemes econòmics i unes instal·lacions no aptes que el podrien deixar sense tastar l'elit en benefici de l'Eupen.

Condom és va proclamar el passat cap de setmana subcampió de la Segona Divisió de Bèlgica amb el KAS Eupen, en el que ja porta quatre temporades, les dues últimes com a primer entrenador i les anteriors com assistent de Bartolomé Márquez, a qui va substituir en el càrrec. En la darrera jornada de lliga, l'equip del gironí és jugava el títol de lliga en el terreny de joc de l'Antwerb davant 20.000 espectadors. El guanyador del partit seria campió i pujaria a la màxima categoria del futbol belga, però l'empat a zero final els va condemnar a tots dos i li va donar el títol i l'ascens al fins aleshores tercer classificat, el White Star, que guanyava per 3-0.

De tota manera, Jordi Condom i el seu equip, on juguen exjugadors de la Lliga espanyola com l'exespanyolista Luis García o l'exblaugrana Jeffren Súarez, estan a la espera de la decisió de la Cort Belga de l'arbitratge de l'Esport per saber si li donaran la llicència al White Star per poder competir a la màxima categoria del futbol belga. Sembla que serà complicat ja que no reuneix gairebé cap dels requisits (problemes econòmics, de capacitat i seguretat al seu camp) que li demanen per poder participar a la màxima categoria. En el cas de no poder pujar, l'ascens seria automàticament per al Kas Eupen, com a segon classificat.

Aquesta entitat està vinculada a les escoles Aspire Football Dreams de Catar,. Jordi Condom es va vincular a aquest projecte a través de Josep Colomer, amb qui havia coincidit en el futbol de base del Barça. Després de vàries estades a l'emirat i al Senegal, treballant en les escoles de l'Aspire, el tècnic palamosí va acceptar el repte d'anar al KAS Eupen, un equip de la Segona Divisió belga on l'acadèmia dona una sortida professional als jugadors que ja han fet els 18 anys.

Aquesta és la quarta temporada de Jordi Condom al club belga. Primer com a ajudant de Bartolomé Márquez i després de la destitució d'aquest, va agafar les regnes de l'equip i a punt ha estat d'aconseguir l'ascens a la Primera Divisió, tant la temporada anterior com aquesta.