Després de 8 temporades al club, Eric Surís dirigirà aquest diumenge el seu últim partit al CB Salt. El duel es disputarà a les 17:30 contra l'Igualada, tancant una temporada perfecta, aconseguint la permanència al febrer i disputant grans partits contra els equips més potents de la competició. El tècnic va prendre la decisió de deixar el Salt fa algunes setmanes i ara s'ha fet pública.

La primera temporada de Surís (2008-2009) al Salt va ser dirigint un Júnior Interterritorial. Aquest fet no va passar desapercebut per Josep Muntané, llavors director tècnic, que li va oferir portar el primer equip masculí, disputant la Copa Catalunya. La següent temporada (2009-2010) no va ser com s´esperava i el Sènior A quedava penúltim de la categoria, cosa que comportava el descens directe a 1a Catalana. Malgrat aquest fet, el club li va mantenir la confiança i es va renovar l´equip gairebé per complet. Amb aquest comença el nivell de bàsquet desitjat pel tècnic i signa un any perfecte a la categoria. Primer classificat de la lliga regular i ascens directe de nou a Copa Catalunya.

Durant la temporada 2011-2012 va firmar un fet històric, segellant la tercera plaça que donava dret a la disputa de les fases d´ascens a Lliga EBA, les primeres del club en la seva història. La sèrie va ser contra els Lluïsos de Gràcia, que van aprofitar el factor camp per emportar-se l´eliminatòria.

En la següent temporada (2012-2013) van aconseguir 21 victòries a Copa Catalunya, rècord a la categoria, i també accedeixen a les fases d´ascens aquesta vegada com a quarts classificats. L´eliminatòria es juga contra el Pardinyes i, seguint el guió de la temporada anterior, es guanya l´anada a casa, però es perd la tornada a Lleida.

I com que a la tercera va a la vençuda, el Salt va començar la temporada (2013-2014) amb ganes d´aconseguir el preuat ascens. Tot i les lesions que van afectar l´equip aquella temporada, es va assolir la millor classificació de la història al club, segons. Aquesta vegada sí, van disputar l´eliminatòria prèvia contra el Grup Barna i van passar a les semifinals. Aquestes es disputarien contra el Martorell, teòrics favorits. Abans de disputar la tornada d´aquest partit, però, ja s´havia aconseguit l´ascens esportiu a la Lliga EBA degut a una ampliació de la categoria que donava accés als 4 semifinalistes. El Salt, però, no en va tenir prou i va superar l´eliminatòria classificant-se per la final. La temporada acabava amb el subcampionat després de perdre la final contra l´Andorra B però amb la sensació d´haver aconseguit una fita història duent al club a la quarta categoria del bàsquet espanyol on hi continuarà jugant la temporada vinent.