Els propers dies 6, 7 i 8 de maig, l´equip júnior del GEiEG de la secció d´hoquei patins jugarà el Campionat d´Espanya de la categoria a Alcobendas. L´equip grupista, entrenat per Israel Umbert, sortirà demà al matí de Girona amb les màximes il·lusions després d´haver quedat subcampió de Catalunya, per darrera del FC Barcelona, en el campionat que es va dur a terme a La Jonquera.

Els grupistes, que estan firmant una temporada magnífica, arribaran a Alcobendas com «l´equip tapat dels vuit participants». Segons el tècnic grupista «estar a Alcobendas és un premi. No m´esperava, sincerament arribar-hi, però ara que hi som lluitarem per arribar el més lluny possible».

Tot i que el sorteig es farà demà al vespre, a Alcobendas, els vuit equips participants en aquest Campionat d´Espanya d´hoquei patins a la seva categoria júnior són:

Loyola Indautxu HP

C. Compañia Maria

CAA Dominicos

CP Alcobendas

FC Barcelona

CHP Cájar

Oberena

GEiEG

La competició es distribuirà en dos grups de quatre. Jugaran cada grup tres partits i els dos primers es creuaran en semifinals i els guanyadors disputaran la final.