El col·legiat extremeny Jesús Gil Manzano ha estat designat pel Comitè Tècnic d'Àrbitres (CTA) per dirigir el derbi català entre Barcelona i Espanyol, corresponent a la jornada 37 de Lliga BBVA, que es disputarà diumenge en horari unificat a les 5 de la tarda.

L'àrbitre del Comitè Castellano-Lleonès José Luis González González serà l'encarregat d'impartir justícia en el Llevant-Atlètic de Madrid, mentre que el duel entre el Reial Madrid i el València serà xiulat per l'andalús David Fernández Borbalán.

Mentretant la plantilla del Barcelona va començar a preparar, ahir, a la Ciutat Esportiva Joan Gamper, el derbi, després de gaudir de dos dies de descans. El tècnic, Luis Enrique Martínez, va dirigit la primera sessió de la setmana, amb tots els disponibles. Avui, el primer equip tornarà a la feina, però demà serà festiu.

D'altra banda, el FC Barcelona té programat un partit a l'agost contra el sorprenent campió de la Premier, el Leicester. La cita serà el 3 d'agost al Friends Arena d'Estocolm, en el marc de la International Champions Cup.