El taekwondista gironí Joel González, or a Londres 2012, és protagonista aquest dimecres de la pàgina web del COI, que repassa la seva carrera i destaca la seva meta de sumar en els Jocs de Rio altra medalla, malgrat haver canviat de pes.

«Joel González es manté constant malgrat el canvi de pes», titula www.olympic.org la seva informació sobre l'esportista de Vilafant. Després de relatar el seu camí cap a l'or en els 58 kg en els Jocs de Londres, assenyala que «cal destacar que no defensarà aquest títol a Rio».

«El 2015 va guanyar una plata en els 63 kg en els Mundials de Chelybinks (Rússia). Aquest mateix any, va competir en els 68 kg en els Jocs Europeus de Bakú, on va obtenir una medalla de bronze. En aquesta categoria de més pes va aconseguir el seu lloc en els Jocs de Rio, on el número 1 Lee Dóna-hoon el torna a esperar», indica la nota. Dae-hoon ja va ser el seu rival a la final londinenca.

«No tinc intenció de tornar a casa amb les mans buides», declara Joel González per tancar la informació que li dedica el COI.