L'empresa Citylift Ascensors llança des d'avui una nova edició de la iniciativa «CITYLIFT et patrocina» dirigida a clubs, entitats i esportistes d´àmbit nacional per a optar a una esponsorització de 6.000€.

La firma ha tingut els últims anys una gran implicació amb l´esport com a forma de relació amb la societat i el seu entorn. Aquesta temporada ha estat patrocinador del Girona FC, el Girona CH, l´Spar Citylift Girona, subcampió de la lliga femenina de bàsquet, el CEB Girona, el Real Oviedo Rugby i el CPA Girona, precisament guanyador de la primera edició del concurs, l'any passat. A través d´aquesta iniciativa el grup de xou del CPA Girona va poder finançar el viatge a Cali, Colòmbia, per disputar el Campionat del Món de Patinatge Artístic, on van aconseguir classificar-se en tercer lloc.

Des d'avui es repeteix la iniciativa: les entitats esportives podran presentar la seva candidatura per optar a un patrocini de 6.000€ i tots els usuaris representaran una part activa escollint l´equip guanyador a través de les xarxes socials. Els equips optaran al premi pujant un vídeo explicant de forma original quins valors i filosofia tenen en comú amb Citylift, que podrà ser votat pel públic i valorat per un jurat d´experts. Com a novetat en aquesta edició, a part del primer premi de 6.000€, els esportistes classificats en segon i tercer lloc també gaudiran d´un premi per invertir en material esportiu durant el curs.

Aquest és el vídeo que va guanyar l'any passat