Que el Mundial de grups de xou es disputés l'any passat a Colòmbia gairebé va estar a punt de posar en perill la presència d'un CPA Girona que, a la pista, s'havia guanyat el dret a ser-hi. Amb molta imaginació el club va buscar rescursos econòmics sota les pedres i un dels que millor va funcionar va ser gràcies al concurs que l'empresa gironina Citylift Ascensors organitzava oferint una aportació de 6.000 euros. Calia penjar un video explicant els ideals esportius del club i esperar la decisió dels internautes que entressin a la plana habilitada per a l'ocasió i, a més a més, validada per un jurat d'experts. I van ser escollits entre gairebé una trentena de propostes arribades de tot l'Estat.

L'empresa ha tingut els últims anys una gran implicació amb l'esport. Aquesta temporada ha estat patrocinador del Girona FC, el Girona CH, l'Spar Citylift Girona, subcampió de la lliga femenina de bàsquet, el CEB Girona i el CPA Girona, guanyador de l'última edició del concurs, agrupant-los sota l'ambiciós projecte ADN gironí que busca sinergies entre els principals clubs esportius de la ciutat. També va esponsoritzat el , el Real Oviedo Rugby.

Aquest 2016, vist l'èxit que va tenir l'anterior convocatòria, Citylift repeteix la iniciativa i torna a proposar participar en el concurs a les entitats esportives que vulguin optar a un patrocini de 6.000 €. La iniciativa «Citylift et patrocina» està orientada a tots aquells clubs o entitats de qualsevol disciplina esportiva d'àmbit nacional. Els equips optaran al premi pujant un vídeo explicant de forma original quins valors i filosofia tenen en comú amb l'empresa d'ascensors, que podrà ser votat pel públic i valorat per un jurat d'experts. Com a novetat en aquesta edició, a part del primer premi de 6.000 €, els esportistes classificats en segon i tercer lloc també gaudiran d'un premi per invertir en material esportiu durant aquest curs. Amb aquesta iniciativa es pretén fer més accessible el patrocini a tots els nivells de l'esport i destacar els valors que aporta l'esport a les generacions futures, tant en l'àmbit personal com professional, i que són extrapolables al món laboral.