La penúltima jornada de la lliga de Tercera ha sigut molt positiva pels dos equips gironins, Peralada i Palamós, que lluiten per evitar el descens. Els d'Arnau Sala han guanyat aquest matí al camp del Júpiter (1-2) mentre que el degà s'ha imposat aquesta tarda al Manlleu (2-0). Tots dos equips ja han evitat el descens directe, però encara hauran d'esperar fins la darrera jornada per respirar tranquils per culpa dels descensos compensats de Segona B i que poden provocar que un, o dos, equips més baixin a Primera Catalana en funció de si l'Olot i el Pobla de Mafumet perden la categoria de bronze.

En la jornada del proper cap de setmana el Peralada jugarà a casa contra un rival directe, el Santfeliuenc, mentre que el Palamós anirà al camp del Rubí, que ja està baixat matemàticament a Primera Catalana.

Per la seva banda el Figueres ha acabat empatant a Vilatenim (2-2) contra el Sant Andreu en un partit intrascendent perquè els empordanesos ja no tenen opcions de lluitar ni per dalt ni per baix a la classificació. Aquest ha estat el darrer partit d'Eduardo Vílchez a la banqueta de la Unió com a local. En la propera i última jornada el Figueres visita el Muntanyesa.