Triomf vital cap a la permanència definitiva, els tres punts d'ahir valen el seu pes en or perquè els de Mármol fugen de la dissetena plaça i s'enfilen fins a la quinzena. La quarta victòria del curs a casa ha de servir per rematar la feina diumenge vinent davant un Rubí ja descendit i evitar, d'aquesta manera, estar pendent dels descensos compensats. El més important és que el degà depèn d'ell mateix.

Doble comiat. Un ja era sabut: ahir Joan Bayona es va acomiadar per la porta gran: victòria, no va encaixar gol i, en el temps afegit, va ser substituït per ser acomiadat per l'afició. L'altre comiat, aquest inesperat, va ser el d'un altre dels grans del futbol català: Jordi Matamala, qui també va anunciar que deixa el club i, molt probablement, també la pràctica del futbol.

Els de Mármol arribaven a l'últim partit a casa obligats a guanyar i així ho van fer amb dos gols a les acaballes de cada meitat. La primera ocasió del matx va néixer de les botes d'Agi. L'ex del Lloret, fent gala de la seva velocitat, va marxar de tothom fins que va ser objecte d'una clara falta al límit de l'àrea. El xut de Lladó, però, va marxar per sobre del travesser d'Aroca (min. 12). La rèplica dels osonencs va anar a càrrec d'Óscar Uroz (m. 18 i 21), però les magnífiques intervencions del protagonista d'ahir, Bayona, van evitar el gol dels visitants.

En l'última acció del primer temps, Aleix Feixas va resoldre un u contra u amb Aroca fent el seu tretzè gol de la temporada (9 amb el degà i 4 amb el Peralada).

La segona part va transcórrer sense massa ocasions i els de Mármol van controlar en tot moment els atacs d'un Manlleu que buscaven a Palamós el punt que els assegurés la permanència. Al minut 89, una assistència de Marçal Lladó des de la línia de fons va ser rematada a l'interior de la petita per Makaay fent pujar el definitiu 2-0.