Confirmat l'adéu de Pep Guardiola i sense poder aspirar a guanyar la Lliga de Campions, el ?Bayern de Munic ja prepara la propera temporada amb Carlo ?Ancelotti a la banqueta. Ahir mateix va fer oficial els dos primers fitxatges. Es tracta del central Mats Hummels procedent del Borussia Dortmund i del jove portuguès de 18 anys Renato Sanches, del Benfica. Els bavaresos han pagat 35 milions d'euros pel migcentre portuguès, que va començar aquesta temporada jugant al filial a Segona Divisió.

Pel que fa a Hummels, la seva arribada es donava per pràcticament segura des de fa unes setmanes i els rumors en aquesta direcció es van intensificar després que el passat 28 d'abril el mateix jugador comuniqués a Dortmund el seu desig de passar a les files del Bayern. El contracte de Hummels amb el Dortmund expira el 2017 i malgrat que no s'ha fet públic el preu del fixatge, la xifra pot estar entre els 30 i 40 milions d'euros.

Darrerament el club bavarès ja havia renovat els contractes de Thiago Alcántara, Jerome Boateng, Thomas Müller, Manuel Neuer i de Xabi Alonso.