Villaviciosa de Odón acollirà aquest cap de setmana l´última jornada de lliga de clubs de la primera divisió espanyola de Judo en la què el Securitas-Girona Judo esgotarà les seves opcions d'acabar campió. Els gironins s´enfrontaran al Judokan (València), Lourdes-Tuvasa (Valladolid), Judo Avilés (Astúries) i Valencia CJ (València). Els dos últims són els equips amb els que el grup entrenat per José Luis Salas es jugarà el campionat.

El Securitas Girona Judo competirà a Villaviciosa de Odón amb Denis Vieru (66 kg), Gio Tkemaladze (66 kg), Edu Xargay (73 kg), Artem Khomula (73kg, Àlex Salas (73 kg), Gio Khabuliani (81 kg), Nicon Zoborisciuc (81 kg), Sergi Salas (90 kg) i Dmytro Luchyn (+90 kg). Temo Khachidze (90 kg), que fa unes setmanes va aconseguir la medalla de bronze al Campionat d´Espanya, és baixa per lesió.

Salas creu que es podria donar el cas que, tot i guanyar al Valencia CJ, els gironins no aconseguissin el campionat «ja que si hi hagués empat, la classificació es decideix pel número de combats guanyats en general i no pel particular». Actualment els valencians estan imbatuts amb 7 victòries de 7 encontres disputades, mentre que el resultats dels asturians és de 7-1 i el del Securitas de 6-1».

Salas també afirma que l´objectiu de l´equip és guanyar tots els combats i esperar els altres resultats, especialment els obtinguts pel Valencia CJ: «Els tenen dos duels determinants, el que disputaran contra nosaltres i després davant els extremenys de Stabia, un equip que actualment és quart i vol pujar al podi».