La decisió del Barça va acabar arribant i, des d'ahir, el Citylift Girona treballa sabent que una victòria demà contra l'Arenys els deixaria a l'OK Lliga perquè, a manca d'una jornada, s'haurien assegurat com a mínim acabar la lliga en la quarta posició. Un lloc, el quart, que donaria el bitllet a la màxima categoria després que el club blaugrana confirmés públicament dimecres al vespre que la plaça d'OK Lliga que té el seu filial la intercanviarà amb el quart classificat de Primera Nacional per evitar malentesos ni perjudicar tots els equips que lluiten per pujar. «Una victòria ens acostaria molt a l'objectiu final, que no és cap altre que l'ascens a l'OK Lliga i que ara se'ns ha posat a l'abast», explicava ahir el tècnic del Citylift Girona, Ramon Benito, que té el seu equip en la tercera posició de Primera Nacional quan només queden dues jornades per acabar el campionat. Demà contra l'Arenys i la setmana vinent en el derbi gironí a la pista del Palafrugell.

«El partit contra l'Arenys és molt complicat. Ens queden dues autèntiques finals per acabar la Lliga i en aquest contra l'Arenys no podem fallar, perquè juguem a casa tot i que no serà fàcil perquè l'Arenys és un equip molt complicat, amb jugadors veterans». Ramon Benito no vol que la notícia que el quart classificat també pujarà a l'OK Lliga generi cap sensació de feina feta entre els seus jugadors abans de rebre un Arenys que, vuitè classificat a la Lliga, jugarà demà a Palau sense pressió.

«En aquest moment de la temporada, quan només falten dos partits, tots els equips que estem lluitant per pujar afrontem els partits amb nervis; crec que el més important és canalitzar bé aquests nervis per jugar fent-nos forts al darrere i sortint ràpid a atacar», detallava ahir Ramon Benito. A manca de dues jornades, el Citylift Girona és tercer però té el cinquè i sisè classificat a tres punts, amb l'average guanyat amb els dos (Sant Feliu i Alcobendas) i, per tant, si guanya demà contra l'Arenys a Palau, ja s'haurà assegurat matemàticament l'ascens a l'OK Lliga, que era l'objectiu que s'havia marcat el club a principi de temporada.