El Reial Madrid s'aferra a l'esperança d'una punxada del Barça a Granada que li permeti cantar el títol de Lliga en la seva visita a Riazor, on es trobarà al pitjor local del campionat, un Deportivo salvat però en una profunda crisi, amb un ambient molt enrarit al vestidor.

El Madrid arriba llançat a Riazor, buscant la seva dotzena victòria consecutiva en Lliga en una ratxa que el va portar d'estar a tretze punts del líder, el Barça, a pressionar fins a l'última jornada en la lluita pel títol. Complert el primer objectiu marcat per Zinedine Zidane, superar en la classificació l'Atlètic de Madrid, encara el repte més gran, acabar com a campió en l'últim capítol del campionat. Jugarà amb un ull a Riazor i un altre a Los Cármenes de Granada, encara que Zidane insisteix que els seus jugadors s'han de centrar en el seu partit per poder superar el Deportivo i després, esperar notícies del Barcelona. Zidane podrà comptar amb tots els jugadors, ja que estan recuperats Keylor Navas, Carvajal, Modric i Bale, encara que la proximitat de la final Lliga de Campions podria fer que no els forcés a tots.

Crisi interna al Deportivo

En les últimes hores, han sortit jugadors a acusar a companys de la manca de professionalitat. L'entrenador, Víctor Sánchez del Amo, va repassar els casos de Luisinho i Lopo, que han estat apartats per ell i els seus ajudants, i va criticar les informacions negatives de la premsa. Fins i tot va assegurar que «Luisinho em va arribar a amenaçar». El representant del jugador portuguès va acusar l'entrenador de voler destruir la seva carrera i alguns jugadors expliquen que hi ha futbolistes que s'han esborrat de convocatòries.