Chrissy Givens fitxa pel Perfumerias Avenida

L'Uni no pot retenir la nord-americana davant la gran oferta econòmica de l'equip que entrena Miguel Ángel Ortega

15.05.2016 | 12:01
Chrissy Givens deixarà Girona per jugar a Salamanca

Dijous al migdia, l´Spar Citylif Girona anunciava les renovacions de dues de les jugadores més destacades de la plantilla d´aquesta darrera temporada, Ify Ibekwe i Artemis Spanou, però aquell mateix dia des del club de Fontajau ja donaven per pràcticament pèrduda a Chrissy Givens.

El motiu era molt clar: Miguel Ángel Ortega pressionava per portar-la cap a Salamanca i el Perfumerías Avenida ha acabat convencent Givens amb una oferta econòmica un 50% superior al que li podia oferir l´Uni. Givens veia amb bons ulls continuar a Girona, però el factor econòmic ho ha acabat convertint en impossible i ha acabat reforçant un rival directe que, un any més, està confeccionant a cop de talonari una plantilla molt completa.

Des de fa setmanes, Ortega estava intentant emportar-se Givens i Spanou cap a Salamanca i, tot i que la grega ha renovat per Girona, sí que ha convençut als gestors del Perfumerías Avenida perquè li fessin a Givens una oferta impossible de desaprofitar.

La continuïtat de Givens semblava que seria la primer que lligaria l´Uni, per la predisposició de la jugadora a renovar i, ara, tot i haver retingut a Ibekwe i Spanou, la seva marxa altera molt els plans de Pere Puig, director esportiu, que tenia al cap un esquema de plantilla on no es gastava cap plaça d´extracomunitària en el joc exterior. Això era possible gràcies al passaport macedoni de Givens. Ara tot s´ha de repensar nou.

La no renovació de Chrissy Givens i els dubtes, generats divendres en una reunió a l´Ajuntament, sobre l´aportació econòmica de les institucions faran que la confecció de la plantilla de l´Uni alenteixi ara una mica el ritme.

La confirmació de l´arribada d´Eric Surís com a tècnic i el futur de Noemí Jordana, que desitjava fermament la renovació de Givens amb qui s´entenia molt bé a la pista, són dos dels temes pendents que té l´Spar Citylift Girona sobre la taula.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook

Buscador de deportes

Enllaços recomanats: Premis cinema