Durant la matinal d'ahir diumenge es va celebrar la Copa Catalana de Cadets i Júniors, que va organizar el Club Ciclista Olot Infantil i que va ser tot un èxit. Uns 140 corredors van donar el tret de sortida entre les dues proves que estaven organitzades. La primera va ser la Cadet, amb un recorregut de 45 quilòmetres i que va ?guanyar amb autoritat el ciclista Abel Balderstone, seguit de Raúl Nicolás i Gerard Edo. Balderstone es va imposar en els últims quilòmetres fins a creuar primer la línia de meta. Maria Banlles va ser la primera en la categoria femenina. La segona prova que es va disputar va ser la dels Juniors, de 120 quilòmetres, amb sortida i arribada a Batet de la Serra. El guanyador va ser David Gijón, seguit de Pol Hernández i Daniel Mellado. La primera noia a arribar va ser Martina Sans. La prova va agrupar un bon nivell de ciclistes, que van pedalar pels paisatges garrotxins.