Victòria de l'Espanyol per acabar la temporada i que permet a l'equip de Galca marxar de vacances amb un regust agredolç. D'una banda el 4 a 2 incontestable d'ahir a Cornellà contra un inoperant Eibar va deixar els catalans amb la sensació d'una victòria reconfortant d'una banda, i de l'altre el fet que s'ha viscut un curs decebedor, patint per la permanència gairebé fins al final.

La d'ahir contra l'Eibar va ser una victòria que tenia més voluntat de ser un agraïment als aficionats que van anar al camp a animar l'equip que no pas un partit de lliga competit. Ni catalans ni bascos s'hi jugaven res en una jornada on estaven més pendents d'anar de vacances que de competir, potser per això el partit va ser més distès que de costum.

En només mitja hora els pericos ja guanyaven 2 a 0 contra un Eibar amb poca tensió i gràcies a un gol de Gerard Moreno i un altre de Marco Asensio, que veurem si el d'ahir no va ser l'últim partit amb l'Espanyol del jugador propietat del Madrid, donaven avantatge al marcador a l'equip de Galca. Al quart d'hora de la segona part, Borja Baston escurçava diferències per un Eibar que semblava que s'ho començava a creure, però de nou Marco Asensio, el millor de l'Espanyol ahir, va tornar a eixamplar l'avantatge de l'equip blanc-i-blau, 10 minuts després del gol de l'equip basc. Amb el 3 a 1 al marcador, els espanyolistes es van deixar anar i van tenir bones ocasions fins que a un quart d'hora del final un gol de Gerard Moreno sentenciava un partit que l'Espanyol va tenir controlat en tot moment.

D'allà fins al final més voluntat que passessin els minuts que no de res més fins que, fregant l'afegit, Sergi Enrich posava el 4 a 2 definitiu al marcador.