L'endemà del descens a Tercera, l'Olot ja pensa a fer cau i net d'una temporada per oblidar i començar a preparar un projecte ambiciós per al curs vinent. A partir d'ara la feina s'acumularà al despatx de Sergi Raset, el nou director esportiu, amb l'encàrrec per part de la junta de confeccionar un bloc competitiu capaç de lluitar el curs que ve per tornar a la categoria de bronze. L'Olot aspira a mantenir bona part dels gairebé 1.400 socis d'aquest any i amb els recursos que genera es veu capaç de fer una plantilla d'altes prestacions a Tercera.

La primera missió de Raset serà definir qui s'asseu a la banqueta. Amb Santi Castillejo, el substitut de Rodri que no ha pogut redreçar el rumb de l'equip, encara no hi han parlat però sembla poc probable que continuï, després de no haver pogut evitar el descens. També s'haurà de començar a planificar la nova plantilla. Molts jugadors d'aquest any marxaran, però el club confia a retenir-ne alguns, com ara Jose, oferint-los un projecte guanyador a Tercera.

L'Olot va tancar diumenge una etapa de tres anys a Segona B, precisament la temporada en què ha tingut el pressupost més alt de la història, gairebé d'un milió d'euros. Tot i el fracàs d'un equip que havia d'aspirar a pujar a Segona A, la directiva ha anunciat que seguirà donant suport al club, amb la màxima ambició per recuperar la categoria perduda.