Per més que s'esforci en voler assenyalar a la bona feina de tot l'equip i a la pinya en la que al llarg d'aquest temps s'ha convertit el vestidor del Peralada, és evident que un dels grans artífexs de la permanència dels empordanesos ha estat el propi Marc Mas i el seu afinat olfacte golejador. Amb 21 gols, no només ha donat un gran cop de mà als d'Arnau Sala a reviure quan molta gent els donava per morts, sinó que ha permès al silenc rubricar la seva millor temporada des que és futbolista. Si més no, a nivell de números.

Vestint les samarretes del Betis B i del Cassà, a la Tecera Divisió, havia aconseguit marcar 15 gols en una sola temporada. Però mai 21 com els que ha sumat en aquest darrer exercici. «Estic molt content perquè gràcies a tots aquests gols he pogut ajudar l'equip», diu un Mas que, amb aquesta xifra, s'ha convertit en el màxim golejador del grup cinquè de Tercera. Un privilegi que ha compartit amb el veterà Santi Triguero, atacant del Vilafranca. «Mai havia estat pitxitxi i tenia moltes ganes de viure un any així. A?més, fer tants gols com el gran Santi Triguero és tot un honor. A?la seva edat i aconseguir uns números així és quelcom que s'ha admirar», reflexiona.

«Ha estat important per a mi, a nivell de confiança i de moral, però sobretot ha ajudat moltíssim al Peralada quan més ho ha necessitat», afegeix. c.r. girona