La XXI edició del Míting Internacional de Palafrugell va viure un alt nivell de competició en una tarda amb temps variable que no va deixar actuar amb comoditat els atletes. Amb tot, es van veure actuacions molt meritòries, encapçalades pel sud-africà Tlotliso Gift Leotlela, que va fer els 100 metres llisos amb un temps de 10.21, rècord de l'estadi.

El del velocista, però, no va ser l'únic rècord de l'estadi que es va batre: Omar Cisneros va deixar el de 400 metres tanques en 49.96; la xinesa Wang Zheng va llançar el martell a una distància de 72,74 metres; i la sud-africana Tebogo Mamathu va fer els 100 metres en 11.52.

Pel que fa als atletes locals, la palafrugellenca Anna Massa va imposar-se en perxa amb un salt de 3,65 metres, quedant-se a un centímetre de la seva millor marca personal.

També cal destacar el nivell de la prova de llançament de martell femenina, amb tres llançadores xineses, que van copar el podi, amb un millor llançament de la tercera classificada a una distància de 65,65 metres.