La selecció espanyola va solucionar el primer amistós preparatori per a l'Eurocopa de França amb un triomf sobre Bòsnia-Herzegovina (3-1). Manuel Agudo 'Nolit0', autor d'un doblet, va ser el gran protagonista d'una tarda en la que Vicente del Bosque va fer debutar amb l'absoluta a diversos joves futbolistes, concedint també minuts a d'altres jugadors que a partir del mes vinent defensaran la corona continental a França.

Nolito va treure del barret de copa dues genialitats pròpies d'un futbolista de la seva qualitat, aprofitant-se de la passivitat de la defensa bosniana. A la primera (m.11) va aprofitar un rebuig curt d'Edin Dzeko per enviar la pilota a l'escaire esquerra de la porteria d'Asmir Begovic, que malgrat tocar l'esfèrica no va poder evitar el gol. En la segona (m.18 ), va enganxar una vaselina perfecta amb la qual va tornar a sorprendre al porter.

Els nous complien a la perfecció. Sergio Asenjo no tenia feina sota pals, Héctor Bellerín complia enrere i es desdoblava en atac amb perill i Marcos Asensio aportava la seva qualitat a la mitja punta i una gran mobilitat. La Roja dominava gairebé a plaer un equip animós però poc més.

Una de les grans figures de Bòsnia, el davanter Dzeko es va retirar lesionat als 22 minuts, però llavors Espanya havia disminuït una mica el ritme. Els bosnians van tenir la fortuna d'entrar en el partit en el seu primer tir, una rematada de cap d'Emir Spahic a la sortida d'un córner, en superar en el salt a Marc Bartra (m.29). L'exdefensa sevillista va voler reclamar més protagonisme. No en va tenir prou amb el gol i es va guanyar l'expulsió amb vermella directa a la vora del descans després de donar dos cops amb la mà seguits a Azpilicueta i Cesc Fàbregas.

Els canvis van afectar Espanya, que es va quedar sense el domini de la pilota, deixant d'arribar amb perill i perdent el control. El conjunt bosnià, tot i la seva inferioritat numèrica, va fregar l'empat. Entre Sergio Asenjo, la fusta i certes dosis de fortuna, no va arribar.

Va tenir Mikel Oyarzábal, davanter de la Reial Societat, la sentència definitiva a falta d'un quart d'hora, però el seu xut, col·locat i ras, va marxar lleugerament fora quan s'havia quedat sol davant Begovic. Va ser Pedro, als 94 minuts el que va establir el definitiu 3-1 al marcador.