La selecció espanyola es va passejar davant d'una temorosa Corea del Sud en un amistós en què els de Del Bosque van dominar amb claredat davant un rival que només va disposar d'alguna ocasió al contraatac. Des del principi va fer la impressió que Espanya -que va mostrar més presència que en l'amistós davant Bòsnia- resoldria el partit quan s'ho proposés.

Nolito va ser un dels més destacats en un partit on Espanya fins i tot hauria pogut marcar més gols.

Una rematada de Bellerín, que va desviar a córner el porter Kim Jin-hyeon després d'una jugada col·lectiva de tota la línia d'atac, va ser del millor que va embastar l'equip en la primera mitja hora.

Al minut 30, David Silva va destapar el partit amb una falta directa que va clavar a l'escaire esquerre de Kim Jin-hyeon. Un minut després Fàbregas marcava a porta buida després d'un greu error defensiu. Poc després, amb Espanya ja deixada anar, Azpilicueta va assistir Nolito, que va eludir el defensa amb un retall i va marcar sota les cames del porter asiàtic.

La segona part va seguir amb el mateix guió: Corea del Sud donava facilitats i Espanya no les ?desaprofitava. Thiago Alcántara va servir un córner al minut 51 i Álvaro Morata va rematar a la xarxa entre dos defenses i la col·laboració involuntària del porter, que va fer una mala sortida. I al 53 Nolito va tornar a marcar després d'una bona combinació entre Bellerín i Pedro Rodríguez. El jugador del Chelsea va deixar de taló la pilota perquè Nolito marqués sense oposició.

Amb la golejada Espanya va baixar d'intensitat i els coreans van buscar el gol de l'honor. En el 65 Iker Casillas va respondre amb una meritòria estirada a un xut des de la frontal de Tae Hee. Poc després ho tornarien a intentar i Casillas tindria una nova oportunitat per lluir-se. Al 73 Casillas va marxar del Red Bull Arena entre aplaudiments i va donar el testimoni al porter del Sevilla, Sergio Rico, que va debutar amb la selecció. Al minut 82, els sud-coreans van aconseguir el gol de l'honor amb un xut d'Es Jong Dj que va colpejar en Bruno Soriano i va despistar Sergio Rico, que no va poder fer-hi res.

Per concloure el festival de la selecció a Salzburg, Morata va marcar el sisè gol després d'una assistència d'Aritz Aduriz i una errada del porter asiàtic, que no va agafar la pilota a la primera.