L'encant de la Garrotxa, la tranquil·litat i les excel·lents instal·lacions amb què es treballa al CN Olot han fet que aquest últim mes el pilot de Fórmula 1 Rio Haryanto hagi escollit el club garrotxí per a posar-se en forma. Ben aconsellat pel seu entrenador personal, Moisès Vila, expreparador físic de l'Akasvayu Girona i tècnic de la selecció espanyola de waterpolo, Haryanto ha aprofitat les dues proves consecutives a la zona mediterrània (Montmeló i Mònaco) per instal·lar-se a Olot i fer-hi la preparació específica.

Avui, el jove pilot indonesi, que enguany debuta al Mundial, fa les maletes i tanca la seva estada a la Garrotxa per fer cap cap al Canadà i preparar la cursa de Mont-real. Tanmateix, la seva presència al club ha generat la curiositat de molts socis que han coincidit amb ell tot fent piscines o en algun exercici al gimnàs el darrer mes. El fet de ser novell a la Fórmula fa que encara no sigui reconegut al nivell dels Button, Hamilton o Alonso però en el seu primer any ja ha aconseguit acabar quatre de les sis proves disputades. És per això que, malgrat la seva timidesa i intents de voler passar desapercebut, no s'ha escapat de fer-se alguna foto amb alguns abonats del club garrotxí amants de l'automobilisme.

La presència d'esportistes de l'elit a les instal·lacions garrotxines és habitual des de fa temps on molts triatletes reconeguts hi entrenen en diverses èpoques de l'any. Haryanto s'hi ha estat aconsellat per Moisès Vila, un tècnic de Santa Pau amb una àmplia experiència esportiva entre altres a l'Akasvayu Girona amb Pedro Martínez (07-08), a la selecció espanyola de waterpolo i en diversos centres d'alt rendiment esportiu. Vila es dedica ara a la preparació física de pilots de motor.