Tècnics de l'Ajuntament de Girona ja han començat a estudiar quines possibles millores es desenvolupen aquest estiu al pavelló de Palau II per tal que la instal·lació respongui a les necessitats que requereix l'OK Lliga. L'ascens del Citylift a la màxima categoria estatal d'hoquei patins obliga a instal·lar un túnel d'accés als vestidors i proteccions de metacrilat a les banquetes. Els pavellons no tenen aforament mínim i, per tant, amb les 170 localitats amb seient que ofereix el pavelló ja es podria fer front a la temporada vinent. Tot i això també s'estudia l'opció d'ampliar la capacitat fent una filera més de localitats en la grada actual i col·locant-ne una de retràctil darrere d'una de les porteries. Tot plegat permetria arribar al mig miler d'espectadors asseguts, una capacitat que des del club consideren òptima per a l'any del debut a la màxima divisió.

Aquest any a Primera Nacional el Citylift Girona ha tingut un notable seguiment per part dels aficionats. Palau II normalment s'ha omplert amb entrades d'entre 200 i 300 espectadors. El club espera que la possibilitat de veure a Girona hoquei d'elit revifi encara més el seguiment d'aquest esport a la ciutat, i més tenint en compte que a la capital no es veien partits de l'OK Lliga des que el 2012 el GEiEG va decidir cedir la seva plaça a l'Alcoi. Un altre demanda que té el Girona CH és la necessitat d'ampliar els vestidors de Palau II per poder donar cabuda a tots els equips de base que s'entrenen i juguen en aquesta instal·lació.

En àmbitl esportiu el tècnic Ramon Benito ja planifica la plantilla de la propera temporada que, d'entrada, sortirà amb l'objectiu de mantenir la categoria. Ja s'han renovat Llaverola, Pelicano, Garcia, Hernández i Canet i per a la setmana vinent s'esperen dos fitxatges.