El club gironí va tancar ahir al migdia els actes del seu setanta-cinquè aniversari en un dinar multitudinari al pavelló de Palau on es reuneixen un gran nombre d'exjugadors del club. El Girona CH va voler anara més lluny que els anys anteriors, on només es feia un àpat entre els actuals integrants de l'equip, i va voler reunir les diferents generacions que han passat per l'hoquei gironí en un multitudinari dinar de germanor.

Un típic diumenge de primavera es va convertir en una emotiva reunió per la gran quantitat d'exjugadors que van prendre part a la fideuada al pavelló de palau en motiu del 75è aniversari del club.

Després de menjar es van passar unes emotives fotos de jugadors de fa 50 anys i altres d'actuals, també van poder gaudir d'un vídeo homenatge als actuals jugadors del planter que van aconseguir l'ascens elpassat 22 de maig a la pista del Palafrugell.

El diumenge va començar amb els últims partits dels torneigs de les diferents categories inferiors del club, el respectiu repartiment de premis i just abans de dinar l'esperat partit de veterans del Girona CH.

El Club celebrava els 75 anys de la creació del l'entitat, que el gener del 1941 va jugar el seu primer partit a la llavors nova pista de Vista Alegre en un Girona-Cerdanyola, al que hi va acudir en massa una gran quantitat de públic al que va ser el primer pavelló dissenyat exclusivament per la única pràctica d'aquest esport, després de l'inundació de la pista de ball de la Devesa on durant uns anys s'hi reunien un grup de gironins per practicar aquest esport. Es va construir el pavelló en un terreny cedit pel Girona FC i adscrit al mateix club. Després d'aquest acte als jugadors i cos tècnic no se'ls acaba la feina i aquesta setmana tocarà començar a pensar en la temporada vinent abans de marxar de vacances, en pocs dies començaran a arribar els fitxatges per els primers equips masculí i femení.