L'Osasuna va agafar avantatge en l'altra eliminatòria de semifinals per l'ascens a Primera Divisió en guanyar la primera batalla, 3-1 a El Sadar, contra un Nàstic que, tot i això, es manté viu en la lluita gràcies al gol a domicili de Jean Luc quan més malament pintaven les coses per als tarragonins. El conjunt navarrès gairebé va deixar sentenciada l'eliminatòria en avançar-se per 3-0, amb dos gols de Merino i un de Kodro, però el gol de Jean Luc Assoubre a falta de 20 minuts per al final manté les esperances del conjunt català de remuntar a Tarragona dissabte (19.00).

Tot i que el partit va començar amb domini visitant, superior al mig del camp, la primera part va ser d'intercanvi de cops i ocasions clares en ambdues porteries, però va ser l'Osasuna el que es va mostrar més efectiu, amb dos gols de Merino en jugades de estratègia. Els locals, amb la baixa d'última hora del golejador Nino per motius personals, van aprofitar a la perfecció dos rebutjos després d'un córner i una falta per situar el 2-0 abans del descans. Abans el Nàstic havia desaprofitat un parell d'ocasions de Naranjo i Muñiz.

El conjunt pamplonès, menys tècnic però més intens que el català, va decantar el partit a favor seu en les jugades d'estratègia. El primer gol va arribar en un córner. De las Cuevas va posar la pilota al primer pal, on Kodro va tocar perquè Merino batés Reina amb subtilesa amb un xut ras (1-0, m.33). Els vermells van augmentar el compte a falta de quatre minuts per al descans. David García va rematar una falta de Roberto Torres que va obligar a intervenir Reina, però el seu rebuig el va aprofitar Merino per repetir i fer el segon gol local (2-0, m.41).

El Nàstic va començar bé la segona part i als cinc minuts va tenir una ocasió immillorable en les botes d'Emaná, després d'una passada de Naranjo, però Nauzet va realitzar una gran aturada quan semblava un gol cantat. Kodro va aconseguir el tercer gol local al quart d'hora de la represa en culminar una contra amb un xut ras creuat (3-0, m.58).

Vicente Moreno va realitzar un doble canvi en el minut 62 i un dels nous sobre el camp, Jean Luc, va retallar diferències per al Nàstic als cinc minuts de saltar a la gespa. L'ivorià, després de rebre una passada de Mossa des de la banda esquerra, va batre Nauzet per donar vida als catalans.

Al final del partit el tècnic local, Enrique Martín, va deixar clar que malgrat el 3-1 "no tenim en cap cas l'eliminatòria encarrilada" i va admetre que havien decidit "petits detalls" com les accions a pilota turada. Per la seva banda Vicente Moreno (Nàstic) va dir que "estic convençut que podem remuntar" i va admetre que el gol de Jean Luc els havia donat molta vida.