Esperançat per poder redactar un nou conveni amb el Llagostera novament a la Segona Divisió A. L'alcalde de Palamós, Lluís Puig, es mostra satisfet de la decisió presa pel Llagostera de continuar jugant a l'estadi palamosí per tercera temporada consecutiva. Amb el descens a Segona B, els ingressos econòmics són menors i el club dirigit per Isabel Tarragó ja va fer saber al consistori palamosí que la seva estada al municipi anava lligada a una rebaixa en el lloguer de l'instal·lació. Després d'aparèixer possibles destins com Palafrugell, Santa Cristina d'Aro o un retorn a Llagostera, les negociacions entre ambdues parts han arribat a bon port i els d'Alsina fixaran un any més la seva base d'operacions a Palamós.

Per al batlle republicà, aquest acord és una bona notícia, "em satisfà que el Llagostera es quedi a Palamós perquè les relacions són bones". Puig explica que "malauradament quan van perdre la categoria es van replantejar les condicions i davant la nova realitat vam entendre que calia canviar alguns termes del conveni", afegint que "fruit de la bona voluntat de totes les parts s'ha arribat a aquest acord". "Fer convenis de llarga durada no té massa sentit". El municipi baixempordanès serà novament la llar dels llagosterencs, per una temporada més, segons Lluís Puig, "la idea és renovar any a any aquest conveni i adaptar-lo a les noves necessitats", en el primer acord signat amb l'anterior equip de govern palamosí i que lligava a totes dues parts a una relació cinc anys, Puig explica que tot i això "existia una clàusula que deia que qualsevol de les dues parts podia rescindir el contracte",.

L'altra entitat implicada, el club degà del futbol català dirigit per Joan Pau Pérez, també rep novament amb els braços oberts a qui serà company de pis per tercer any consecutiu, segons el batlle "he mantingut converses amb directius del Palamós i m'han dit que també estan encantats de tenir al Llagostera aquí", esperant que la relació entre els dos clubs es vagi perllongant al llarg dels anys.

D'altra banda, aquest passat cap de setmana, les instal·lacions esportives palamosines han estat l'escenari de la VI Copa Palamós, un torneig de futbol base que ha comptat amb la participació de 50 equips de futbol base i més de 700 futbolistes, per l'alcalde Lluís Puig, "es tracta d'un excel·lent torneig perquè més de de 700 nens amb les seves respectives famílies han passat el cap de setmana a la nostra vila i turísticament això és un reclam".