Com va veure el partit? Va poder viatjar a Pamplona?

Vaig veure el partit per televisió, no vaig poder anar a El Sadar perquè tenia uns temes professionals per atendre. Em va agradar el Girona, tot i que la llàstima és que d'entrada vam tornar a sortir adormits i això ens va costar tornar a rebre un gol molt aviat. I després de l'empat de Kiko Olivas l'alegria ens va durar ben poc perquè de seguida l'Osasuna va aconseguir el 2-1. No és un mal resultat, hi ha totes les opcions de pujar ben vives. El que seria fomut seria que l'Osasuna ens fes algun gol a casa.

Una de les claus serà que l'equip recuperi el bon to defensiu i deixi la porteria a zero?

Sí, no sé què passa en aquesta promoció. En la lliga regular el Girona va ser l'equip menys golejat, Becerra només va rebre 28 dianes en 42 partits, i en canvi ara en el play-off ens han fet cinc gols en tres parttis. Però repeteixo, hi ha moltes possibilitats de poder pujar. Les il·lusions estan intactes i l'equip ha de sortir mentalitzat que pot tornar a remuntar el 2-1 en contra com ja ho va fer diumenge contra el Còrdova.

L'Uni és subcampió, el Girona CH puja a l'elit, el CPA Girona tornarà al Mundial. Només falta que el Girona FC pugi a Primera.

Els clubs que patrocina Citylift a travès del paraigües d'ADN Gironí estan protagonitzant un any excepcional. Estem molt contents per haver contribuit als èxits de tots aquests clubs gironins perquè això també dóna cada vegada més ressó a la marca.

Noten, a Citylift, que la inversió publicitària en els clubs esportius de la ciutat els aporta ja algun retorn?

En coneixement de marca sí, però encara no hi ha un retorn pel que fa a vendes, és a dir, econòmic, i això és preocupant. La marca és reconeguda, se'ns valora per l'esforç que fem amb els equips, i ara esperem que això també s'acabi traduïnt en una millora en vendes per a nosaltres, perquè tampoc ens sobren els diners. De totes maneres estic content pel patrocini i per la repercussió que ens dóna. Aquesta setmana hem rebut moltíssims missatges d'ànim en la lluita per l'ascens del Girona FC. Al web hem organitzat un sorteig de dues entrades pel partit contra l'Osasuna i hem rebut una allau de retuits per poder-hi participar. Hi ha moltes ganes de veure el partit, tothom busca una entrada.

L'ascens del Girona FC a Primera seria la cirereta del pastís?

Això seria el summun, una fita inigualable i històrica perquè encara mai cap equip de futbol gironí ha jugat a la màxima categoria del futbol espanyol. El primer any que vam patrocinar l'Uni vam guanyar la lliga; el primer any que hem patrocinat el Girona CH hem pujat a Primera, i amb el CPA Girona vam fer podi al Mundial i aquest any el club tornarà al campionat del món a defensar la seva posició. Podem dir que els ascensos són un efecte secundari de la nostra esponsorització.

L'any que ve seguiran patrocinant el Girona FC?

L'acord que vam firmar és per dues temporades, o sigui que aquesta seria la idea, però n'haurem de parlar. En el contracte que vam firmar la possibilitat de pujar a Primera no hi està gaire ben tinguda en compte, inicialment es pensava que aquest curs seria el de donar continuïtat i estabilitat al projecte a Segona i mirar de lluitar per pujar l'any que ve.

Quin pronòstic fa per demà?

Aposto per l'ascens del Girona, penso que marcarem i guanyarem i per primera vegada a la història tastarem la Primera Divisió. I que quedés per sempre això amb Citylift de patrocinador.