Mira l'espectacular ball d'una noia de 16 anys al Túnel de Vent d'Empuriabrava

Maja Kuczynska torna a l'Empordà, on va protagonitzar un vídeo viral que ha aconseguit milions de reproduccions a les xarxes socials

17.06.2016 | 19:02

Els Wind Games que l'any passat es van celebrar al Túnel de Vent d'Empuriabrava van tenir ressó a tot el món gràcies a un vídeo viral protagonitzat per Maja Kuczynska, una jove polonesa de només 16 anys, que mostrava el seu domini de la coreografia aèria. Ara, Kuczynska torna a l'Empordà per compartir el seu coneixement amb altres voladores indoor en el 1r stage femení que se celebra fins el dia 19 de juny al Túnel de Vent d'Empuriabrava.

Va ser el gener de 2016 quan, en el marc de la celebració de la 3a edició del Wind Games, es va introduir la música dins de la disciplina coneguda com a Freestyle. Per primera vegada, i gràcies a la incorporació d'un sistema musical dissenyat especialment per a aquesta disciplina, el volador escoltava la mateixa música que el públic la qual cosa li permetia ballar dins del túnel, al ritme de la música i a 300 km / hora. L'espectacularitat de la seva exhibició li va valer al competidor rus Leo Volkov la medalla d'or en aquesta categoria i la de plata, a la polonesa Maja Kuczynska.


A l'emoció i intensitat dels que van gaudir el moment en directe se suma la sorprenent acollida a les xarxes socials. Les imatges de les rondes finals d'aquesta categoria sumaven a les 48 hores, prop de 15.000.000 de reproduccions. I a data d'avui, són ja més de 200 milions de visualitzacions entre ambdós vídeos.

Les imatges van ser pujades a Facebook per dos espectadors, presents a les rondes finals dels WIND Games. Una fita que no s'ha viscut mai en cap altra competició internacional de vol indoor, al món.

La jove voladora ha explicat que "la repercussió dels Wind Games va suposar molt per mi. Tant l'èxit de la meva cualificació com per la competició en sí. El vídeo va tenir milions de vistes a Facebook i espero que els meus èxits així com el vídeo suposin un major reconeixement del vol indoor".

La jove voladora representa l'esperit que la companyia vol imprimir en tota la seva oferta vinculada a l´oci, la diversió, l´esport i la vida sana.

Maja Kuczynska se suma a l'escola WINDOOR i comparteix el seu coneixement en el 1r stage femení de vol indoor que se celebra a WINDOOR Túnel de Vent d'Empuriabrava fins el proper 19 de juny.

L´estada de Kuczynska a WINDOOR coincideix amb l´obertura oficial de la nova temporada al Wave Club, que s´inaugurarà aquest dissabte 18 de juny amb una festa oberta al públic, a partir de les 5 de la tarda, que servirà per donar el tret de sortida a la temporada d´estiu 2016.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook

Buscador de deportes

Enllaços recomanats: Premis cinema