El Reial Madrid es va emportar ahir el tercer assalt de la final (1-2) en vèncer per 91-74 el Barcelona Lassa, fet que li permet posar els blaugrana contra les cordes i acostar-se al títol, després d'un partit en què Sergio Llull i Rudy Fernández van encapçalar un equip coral que va superar en tot un rival que no va tenir cap mena de capacitat de reacció.

En el Reial Madrid tots sumaven. Andrés Nocioni va fer uns triples fabulosos i Luka Doncic es va comportar com un veterà als seus 17 anys acabats de fer. L'avantatge va arribar a ser molt clar ja abans del descans, amb un 52-37 (min.19) i que al final de la primera part es va quedar en 54-41. El Barcelona, privat del triple (2 de 10 en els primers vint minuts), va sobreviure amb prou feines amb els punts de Justin Doellman. Joan Carles Navarro va disparar dos triples consecutius per intentar posar una mica d'incertesa en el marcador (62-56). En aquest moment va aparèixer Rudy Fernández per capitalitzar l'atac del seu equip i tornar a posar l'avantatge de seguretat en el lluminós, 72-56 (min. 26.30). Cada intent d'estrènyer el marcador per part blaugrana va ser contestat immediatament per un Reial Madrid crescut, segur de si mateix i eficaç. Van ser uns minuts de festival madridista en els quals van aconseguir un parcial demolidor de 15-0 en només 3 minuts, 77-56 i que van fer créixer la festa a les grades. Al final del tercer quart, 77-58. El Madrid va acabar guanyant per 91-74, amb festival Llull inclòs.