Una seixantena de candidats als Premis Girona és Esport 2016

22.06.2016 | 07:15

Els Premis Girona és Esport 2016 han reunit més de seixanta candidatures, que optaran als nou premis diferents que atorga cada any un Jurat format per una trentena de persones, que es reuniran aquest dimecres fer una primera tria de la que en sortiran els tres finalistes de cada categoria.
Com ha estat habitual des de la primera edició, els Premis Girona és Esport reconeixen els millors esportistes absoluts i de promoció masculí i femení; el millor entrenador, l'equip i el club més destacats i el millor directiu, en tots els casos fent sempre referència als mèrits obtinguts dins la temporada que s'acabarà el 30 de juny.
Un cop el Jurat s'hagi reunit avui es farà una segona votació per decidir els diferents guanyadors de cadascuna de les categories. Els esmentats guardonats rebran el premi en la gal.la que aquesta any es portarà a terme al Cinema Teatre Comtal de Ripoll, un espai emblemàtic de la localitat.
Cal recordar, que el Jurat també atorgarà com cada any el Premi Especial Girona és Esport - Diputació de Girona, a una persona, equip o entitat que s'hagi significat en favor de l'esport gironí. Per segon any consecutiu, els Premis Girona és Esport també premiaran els esportistes, equips o clubs més destacat de cada comarca gironina. Uns guardons que compten amb la total implicació dels diferents Consells Esportius Comarcals.
Els Premis Girona és Esport compten amb el suport de: Diputació de Girona, Ajuntament de Ripoll, L'Esportiu, Diari de Girona, Universitat de Girona, EUSES, Federació Catalana de Patinatge, Federació Catalana de Futbol, Federació Catalana de Bàsquet, Federació Catalana d'Handbol, Uni Girona, GEiEG, Viatges Plaimont, Televisió de Girona, diversos Ajuntaments i els Consells Esportius.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook

Esports

L´inesperat 0-3 del 2010, l´alegria més recent a Vallecas
L´inesperat 0-3 del 2010, l´alegria més recent a Vallecas

L´inesperat 0-3 del 2010, l´alegria més recent a Vallecas

Jorquera va aturar un penal a Rubén Castro i aquell triomf va ser l'inici d'una ratxa de 20 de 24...

Sandaza s´integrarà avui al grup un cop superada la lesió

Sandaza s´integrarà avui al grup un cop superada la lesió

El davanter ha estat deu dies de baixa i depenent de les sensacions té molts números de ser a la...

Sandoval recuperarà Embarba i Javi Guerra però seguirà amb força baixes

La presència de Toño, Piti, Íñiguez, Baena i Mojica no és gens clara a causa de les molèsties que...

Entrades a un euro per als menors de 12 anys durant les Fires

En una iniciativa per donar més caliu a l'estadi i engrescar més afició, el Girona va anunciar...

Buscador de deportes

Enllaços recomanats: Premis cinema