Un dels noms propis de l'estiu en el panorama del futbol mundial, no només a Barcelona, és Neymar. El jugador brasiler encara no ha renovat el seu contracte amb el conjunt blaugrana i això fa que els equips més poderosos econòmicament temptin el futbolistes amb propostes multimilionàries.

El que es va encarregar de deixar bastant clar ahir el pare del propi jugador és que no hi havia cap opció perquè Neymar marxi a l'etern rival del Barça. "Té zero opcions de jugar al Reial Madrid", va asseguar contundenment Neymar sènior en declaracions a la cadena Fox Brasil.

El protagonista d'aquestes declaracions, a més, va assegurar que el seu fill és molt feliç al Barça i a Barcelona, tot i que en cap moment va esmentar que estiguin a prop de renovar el seu contracte amb el club català.

Les especulacions sobre l'arribada de Neymar al Reial Madrid s'han trencat de cop. Des que el jugador va donant llargues al Barça per la seva renovació, el club dirigit per Florentino Pérez no va tardar en tirar la xarxa a l'entorn del brasiler amb propostes econòmiques molt potents i superiors a les del club de Bartomeu.

No obstant això, els aficionats del Barça poden respirar més tranquils perquè el pare ho va deixar clar. Tot i això, encara que des del Barça afirmen que és un tema que està encarat i que no preocupa en excés, l'astre brasiler encara no ha firmat el seu contracte de renovació. Ja fa uns dies que el club es va plantar, assegurant un sou net de 15 milions anuals al jugador. Aquesta és l'oferta del club, que en cap cas es planteja que Neymar acabi cobrant més que Leo Messi.

Des del Barça, a més a més, li van plantajar al jugador que triés entre estabilitat esportiva o fer-se ric, ja que el que és segur, tal i com també va confirmar el pare del brasiler a la mateixa entrevista, és que han rebut ofertes de diversos clubs pel jugador.

Una d'elles, i probablament la més interessant, és la del Paris Saint Germain. El conjunt francès ofereix al jugador un sou de 40 milions d'euros nets per temporada, més del doble del que cobraria a Barcelona. A més, el PSG està disposat a pagar al Barça els 190 milions de la clàusula de recisió de Neymar. Sembla doncs que s'esperen dies moguts, més rumors i especulacions i novetats sobre un cas Neymar que es pot allargar. L'última paraula la té el jugador i el seu representant, el pare.