Un vell conegut de la temporada passada a l'Eurolliga, el Castors Braine belga; l'Unio Sportiva portuguès, campió de la seva lliga; i el guanyador de l'eliminatòria prèvia entre el Brno txec i el Keltern alemany seran els rivals de l'Spar Citylift Girona a la primera fase de l'Eurocup.

Sobre el paper, el Castors Braine és el rival més fort perquè, tot i que han perdut a Anna Wauters, mantenen el tècnic i a un grup de les jugadores que es van enfrontar a l'Uni a l'Eurolliga. Derrota a Bèlgica i victòria gironina a Fontajau amb set triples de Noe Jordana en un resultat que, temporalment, va salvar el cap a Miguel Ángel Ortega. Celeste Trahan-Davis és el nom més destacat de les jugadores que continuen al Castors de l'equip de l'any passat, però el club belga ja ha fet oficial cinc o sis fitxatges.

El Club Uniao Sportiva va dominar la temporada passada el bàsquet portuguès, i també va obtenir bons resultats a l'Eurocup (campió del seu grup de la primera fase), però, de moment, de cara al nou curs només ha confirmat els salts al primer equip de les joves Maryam Ramalho i Susana Carvalheria i no ha dit d'algunes de les seves millors jugadores com Ashley Bruner o Tamara Milovac.

El darrer equip del grup serà el guanyador de la prèvia entre el Brno txec, cinquè l'any passat a la seva lliga, i Keltern que va quedar quart a Alemanya. Les alemanyes han fitxat Marina Markovic que la temporada passada va jugar a Lliga Femenina 1 amb l'Añares Rioja i ja té la plantilla bastant tancada. Mentre que el Brno sol fer plantilla amb gairebé cap estrangera i moltes txeques.

La fase de grups de l'Eurocup comença el 27 d'octubre i acaba el15 de desembre. Els dos primers de cadascun dels vuit grups passaran després a jugar eliminatòries directes fins a la final.