El ha anuncia al seu web el retorn de Denis Suárez al club, després d'executar els 3.250.000 milions d'euros de la clàusula de recompra del jugador que militava al Vila-real, i que signarà el seu contracte com a blaugrana per a les quatre pròximes campanyes, amb opció d'una cinquena en funció d'objectius.

El retorn de Denis Suárez al Barcelona ja és una realitat després de fer-ho oficial el club, que revela les dades del contracte amb una clàusula de 50 milions d'euros, un cop exercit el dret de recompra al Vila-real.

Denis signa per quatre temporades amb opció d'una cinquena en funció dels partits disputats la quarta campanya. Passarà el dimarts reconeixement mèdic i, a continuació, a les 14:00 hores, realitzarà una breu sessió fotogràfica davant de les oficines del club.

Ja el dimecres Denis Suárez serà presentat de forma oficial com a nou jugador del Barcelona. A les 11:00 hores signarà el seu nou contracte a la platea del primer graderia del Camp Nou. Mitja hora després serà la presentació a la sala Ricard Maxenchs. I a les 13:00 la sessió fotogràfica al terreny de joc, amb la presència del públic que desitgi acudir.

Després de militar al Barcelona B a la temporada 2013-14, el migcampista gallec torna al club amb 22 anys, després de créixer com a futbolista al Sevilla -un any- i un segon en el Vila-real.

En el filial del Barcelona va disputar 36 partits, va marcar set gols i va repartir 11 assistències que el van confirmar com una de les grans promeses del futbol espanyol, internacional en les categories inferiors de la Roja.